Защо жените обожават френски макарони

Екипът на Chez Fefe може да ви даде поне 100 причини, поради които жените обожават френските макарони, но ще започнем по-отдалеч и ще споделим с вас първите 10. Мъже, настанете се удобно, отпийте от сутрешното си кафе или питието си и четете внимателно:

1. Френските макарони са най-достъпният луксозен подарък! Не се сещаме за друго бижу на цена по-ниска от 2 лв.

2. Ние, жените, обожаваме когато вкус и качество са събрани в една изкусителна хапка! В кухнята на Chez Fefe не допускаме компромиси - приготвяме френските макарони от смлени бадеми, с истински плодове и изцяло натурални съставки, аромати от чайове и цветни води, без овкусители и консерванти.

almods

 

3. Нашият любим има възможността буквално да ни построи кула (от френски макарони), а ние да се почувстваме като истинска принцеса. Не, не се шегуваме! Най-оригиналният начин за поднасяне на френски макарони е със специална конструкция - кула.

4. Искате да подарите вкусен спомен от сватбения си ден? Кутийка с френски макарони ще свърши работа! Това е жест, който, повярвайте ни, не се забравя! Поднесени по специален начин ви гарантираме, че с нашите макарони ще предизвикате страхотни емоции и цветно настроение в най-важния за вас ден!

5. Френските макарони са „изкушение“ за всички любители на социалните мрежи! Свива ти се сърцето дори при мисълта да опиташ френския макарон, преди да си му направил подобаваща фотосесия. Мисля, че всички вие сте съгласни, че просто имаме потребността да покажем този специален момент на нашите приятели.

shooot

 

6. Да споделиш френския си макарон с някого, означава да му отдадеш сърцето си! Четете между редовете, скъпи мъже!

7. Ако сте на първа среща, луксозната кутия от бутика ни на Солунска 12 може да ви принесе директно в Париж и да разтопи ледовете помежду ви. Печелите минимум 4 минути аванс, за да прецените човека отсреща и да му обясните за любовта си към френския макарон! Пък и...кой не обича вкусните изненади?!

8. Мъже, запомнете: Френските макарони на Chez Fefe са натурални и НЕ съдържат глутен! Само една жена може да оцени този факт подобаващо!

9. Diamonds are a girl's best friend? So are the french macarons!

ring-mac_500

 

10. Френските макарони предизвикват твореца в теб! След като сте избрали най-уникалния подарък по френска рецепта, предизвикайте себе си и задължително научете поне една, но силна френска фраза като:“ Je t'aime ma chérie/mon cheri!” (Обичам те, мила моя/мили мой!) Така ще спечелите много точки пред своята половинка!

Все още няма коментари

Коментирай