Три много важни неща, на които ни научихте Вие, клиентите ни

Днес са минали точно 371 дни от откриването на Chez Fefe. Благодарим за обратната връзка! Тя е от огромно значение за нас и винаги води до размисъл и подобрения, затова не спирайте да ни я давате. Ето какво научихме от вас за последната година и какво променихме.

1Начинът ни на пакетиране за транспортиране на макарони, поръчани онлайн не беше сигурен, затова го променихме

След като на миналия 14-ти Февруари изпратихме стотици пратки в цялата страна, се оказа, че цели 10% от тях са пристигнали счупени и сме оставили много клиенти разочаровани - особено горчив привкус когато френските макарони са поръчани за подарък-изненада. Затова сега те се пренасят във втора транспортна кутия и имаме договор с Еконт Експрес за пренос на пратки с повишено внимание. Така случаите на счупени макарони от онлайн магазина ни се намалиха до 2.2%.

2. Урок от ден 5-ти – макароните се ядат на стайна температура

Колкото и да е неочаквано, и ние не знаехме, че на стайна температура са много по-крехки и ароматни. Научихме го от една дама, която беше много разочарована от първата си среща с Phélippe с шамфъстък и ни сподели, че е сух и хрупкав, следователно е стар. Много се шокирахме, защото го бяхме сложили на витрината същия ден... Междувременно Phélippe от същата партида, който бяхме оставили извън витрината, зa да се дегустира изобщо не беше сух. Поразмишлявахме и се сетихме, че тъй като правим макароните ни с класически ганаш с шоколад, а не с кремове, то ганашът се държи като шоколада в хладилника ни - става напълно твърд и не се усещат съставките му, а макаронът става хрупкав. Следващият път помолихме дамата да изчака няколко минути преди да опита от макароните. И тя беше повече от доволна.

макарони, ула то макарони, френски сладки

3. Вие искате повече разнообразие

Преди всеки празник хората ни питат нямаме ли нова тематична кутийка. Въпреки че постоянно създаваме нови вкусове, се оказа, че когато ги пакетираме в класическите ни кутийки убиваме момента на изненадата. Затова започнахме да създаваме тематични подаръчни кутии за различни поводи. Освен това досега най-малките ни кутии бяха за 8 макарона. След броени дни ще ви представим новите ни мини кутийки за 3 макарона, със супер впечатляващ и запомнящ се дизайн.

кутия за подарък, нов дизайн

1 Отговор

  1. Прекрасни сте! От самото начало си личеше вниманието към детайла и желанието, с което правите всичко. А винаги има какво ново да се научи, пожелавам ви да се развивате все така успешно и да дарявате сладост и усмивки.

Коментирай